12083966_10153619500119144_2117539284_n

Event: Superndeshja SHQIPERI – SERBI

Sonte, derbi ballkanik  SHQIPËRI – SERBI, e vetmja ndeshje që nuk duhet ndjekur në shtëpi, Cliché ofron sërish ndjekjen e superndeshjes, në ambientin e brendshëm dhe të jashtëm, duke marrë të gjitha masat ndaj kohës me reshje.

Le të festojmë së bashku!..

Rezervoni , rezervoni, rezervoni… 069 566 0575