Greek-chicken-pita-wrap-recipe

Piadinerie Cliché

Falë përvojës në kuzhinën italiane në zonën e origjinës së piadinave; Forli/Itali, shefja e piadinerisë, Briseida na ka sjellur një nga pikat e forta të Cliché-së; Piadinerinë, e cila është e vetmja në qytet. Piadinet kanë një rrugëtim të gjatë për t’u përgatitur dhe ofrohen të ngrohta dhe me mbushje të llojllojshme, me produkte të zgjedhura me kujdes, të shëndetshme dhe cilësore.